شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۵۰

از اختتامیه حلقه‌های آوینی تا معرفی کتاب در تریبون نماز جمعه شهرستان دورود

دورود

اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان دورود با برگزاری اختتامیه حلقه‌های مطالعاتی شهید آوینی در منطقه ناصرالدین، طرح معرفی کتاب در تریبون نماز جمعه شهرستان دورود را اجرا کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان لرستان، فعالیت‌های فرهنگی و ترویج فرهنگ مطالعه در شهرستان دورود در روزهای اخیر دنبال شد. در نخستین بخش، روز چهارشنبه ۲۹ مهرماه ۱۴۰۵، اختتامیه «حلقه‌های مطالعاتی شهید آوینی» در منطقه ناصرالدین برگزار شد.

در این نشست، شرکت‌کنندگان با تمرکز بر مجموعه‌ای از کتب ارزشمند از جمله «قصه ننه علی»، «تنها گریه کن»، «ناقوس‌ها به صدا در می‌آیند» و «خاطرات سفیر»، به تبادل نظر، تحلیل و نقد و بررسی مطالب کتاب‌ها پرداختند. در پایان این نشست، پس از اشتراک‌گذاری تجربیات مطالعاتی، از شرکت‌کنندگان برتر با اهدای جوایز ویژه تقدیر و تشکر به عمل آمد.

در رویدادی دیگر، همزمان با برگزاری نماز عبادی سیاسی جمعه در شهرستان دورود (۱ آبان ۱۴۰۵)، طرح معرفی کتاب با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی در میان آحاد جامعه، از تریبون مصلی امام خمینی (ره) آغاز شد.

در این راستا، رضا مختارپور؛ رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان دورود، با معرفی کتاب «خاتون و قوماندان» از زندگی پرفراز و نشیب ام‌البنین حسینی، همسر شهید علیرضا توسلی، صحبت کرد. این طرح با هدف معرفی کتب شاخص و تأثیرگذار، به صورت دو هفته یکبار در مصلی برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است کتاب «خاتون و قوماندان» اثری از مریم قربان‌زاده است که به بررسی زندگی و خاطرات این بانوی افغانستانی و نقش وی در حیات معنوی و جهادی می‌پردازد و از جمله آثار منتخب برای معرفی در این طرح است.

از اختتامیه حلقه‌های آوینی تا معرفی کتاب در تریبون نماز جمعه شهرستان دورود